TWAN TAPIJT

hier kunt u lezen wie we zijn, wat we doen en hoe u ons kunt bereiken

De Trappenspecialist

Onze eerste ervaring met het stofferen van trappen dateert van 50 jaar geleden en in die tijd is ook een van onze handelsnamen geregistreerd: "De Trappenspecialist". Onze specialiteit bestond er uit om dit heel goedkoop en heel snel te doen., mede dankzij een speciaal door ons ontwikkeld maatsysteem.

Dit maatsysteem stelde ons in staat een groot deel van de voorbereidende werkzaamhden in onze eigen werkplaats te doen,  Dus geen onnodige rommel bij de klant thuis, sneller klaar en bovendien kostenbesparend door efficienter materiaalgebruik.

Onze specialiteit heeft zich niet beperkt tot alleen maar goedkoop en snel, maar heeft zich gaandeweg uitgestrekt tot bijna alles wat er voor een trap te vinden is. Uiteraard gewoon tapijt maar ook sisal en kokos. En allerlei soorten vinyl (Novilon), maar ook linoleum, trappen bekleden met laminaat of echt hout en "last but not least" : traplopers !!

De traploper is terug van weggeweest. In de praktijk wordt onder traploper ook verstaan het stofferen van het middengedeelte van de trap. Dit kan natuurlijk met een echte loper, die dan bij een draaiende trap ingenaaid wordt en verder vastgezet door middel van traproeden.

Zeker bij een draaiende trap is het soms mooier  en voordeliger om iedere traptrede te stofferen met een apart stuk tapijt, En de toepassing van roeden is dan niet meer om het tapijt op zijn plaats te houden, maar wordt vooral gedaan uit decoratieve overwegingen en om de snijnaad tussen de opeenvolgende treden te maskeren.

simpele oplossing zonder opsmuk om de trap te stofferen. Vanaf 15 euro per trede

Weer wat anders en een stuk meer aangekleed dan de halve maantjes. Roeden zijn niet nodig maar wel optioneel.

Er zijn allerlei roeden mogelijk. Smal en rond, dik en rond, dik in kwartrond uitvoering. Daarnaast in brons chrome of messing, glanzend of mat. Prijzen van 15 tot 29 euro per stuk inclusief ogen

De klassieke benedentrap met een kwartdraai. Voorkanten afgerond, met ondertapijt en een mooie wollen projectkwaliteit.

leuk trappenhuis door de ruimtelijke openheid. De boventrap is open en rondom bekleed.

Vinyl en linoleum op de trap

Praktisch en hygienisch . Makkelijk met een vochtige doek af te doen. En een trap met linoleum afgewerkt met trapkanten ligt natuurlijk voor het leven.

traprenovatie

Renoveren met hout, PVC of laminaat. Kijk bij Karwei voor voorbeelden.