TWAN TAPIJT

hier kunt u lezen wie we zijn, wat we doen en hoe u ons kunt bereiken

Opruiming - en Partijaanbiedingen 

De voordelen van opruimingspartijen en dergelijke spreken voor zich :  de soms ongelooflijk lage prijzen voor een aardig stukje vloerbedekking !

Het is een aparte markt waarin van alles wordt aangeboden. Soms heeft de vloerbedekking  lang  "op de plank" gelegen en wordt het tijd om eens op te ruimen. Soms betreft het b-keus; dit is vloerbedekking met kleinere of grotere foutjes. En soms zijn het restanten die voor een fabrikant of groothandel te klein zijn om op reguliere wijze te kunnen verkopen.

Naast het voordeel van de lage prijs zijn er natuurlijk ook nadelen. De keuze is in vergelijking met het gewone trendy aanbod een stuk minder en op=op.

Over garantie, leg- en bezorgservice hoeft u zich geen zorgen te maken. U heeft er recht op dat de vloerbedekking aan uw verwachting voldoet. U kunt het zelf afhalen of u kunt het laten bezorgen. En als u dat wilt kunnen wij er ook voor zorgen dat alles bij u thuis netjes gestoffeerd wordt.

Let op:    lang niet al onze vloerbedekking ligt opgeslagen aan de Laan van Haamstede en kunt u ook niet zomaar even afhalen.

Wij hebben wel een showroom met allerlei staalvoorbeelden, waaronder een kompleet overzicht van de opruimingsartikelen. U kunt daar de vloerbedekking zien en voelen en als u een keus heeft gemaakt kunt u de vloerbedekking binnen 1-2 werkdagen afhalen of laten bezorgen.

Bezoek uitsluitend op afspraak !!

Voor de opruimingscatalogus klikt u nogmaals in het navigatievenster op opruiming en maakt u een keuze uit :

  • opruiming tapijt
  • opruiming vinyl
  • kleine rollen tapijt
  • kleine rollen vinyl