TWAN TAPIJT

hier kunt u lezen wie we zijn, wat we doen en hoe u ons kunt bereiken

TWAN TAPIJT

       van 1969 tot 2016

Twan Tapijt bestaat nu bijna 50 jaar en is destijds begonnen als een Haags bedrijfje dat zich specialiseerde in het stofferen van trappen. In die tijd werden traditionele (sisal) lopertjes in toenemende mate vervangen door vaste vloerbedekking: tapijt, vinyl of marmoleum.

In 1978 werd een winkel geopend aan de Vaillantlaan, waar we tapijt en vinyl "aan de rol" gingen verkopen. We hadden een grote eigen voorraad waaronder veel restpartijen, b-keus en dergelijke. Hele lage prijzen dus. We deden ons best om onze klanten correct te bedienen en de leuze "goed en goedkoop" werd ons bekende handelsmerk.

In 1991 verhuisden we van de Vaillantlaan naar het Koningin Emmaplein en werd het assortiment allengs uitgebreid met laminaat, gordijnen en houten vloeren.

In de nasleep van de kredietcrisis en de konstatering dat internet het winkelklimaat danig veranderde werd opnieuw de balans opgemaakt. We besloten de winkel op te heffen en met een aangepaste formule onze activiteiten voort te zetten in ons bedrijfspand aan de Laan van Haamstede 23 ( Ypenburg